Prag Najam Stan!

Apartments English Апартаменты Русский Wohnung Deutsch Appartements Français Appartamenti Italiano Apartamentos Español Apartamentos Português Apartamenty Polski Appartementen Nederlands Apartmanok Magyar Lejligheder Danske Lägenheter Sverige Huoneistoja Suomi Leiligheter Norsk Apartmendid Eesti Apartamentai Lietuvių Apartmani Hrvatski Апартаменти Български Apartaments Català Apartamente Română Apartmány Slovensky

Apartman 5 u starom gradu - Old Town Square

Možete izabrati za sebe komforan stan u ulici Obecniho dvora u historijskom dijelu Prag - Stari grad, u blizini poznate Old Town Square prostor sa spomenikom Yana Gusa i znatne količine palače.

Nudimo Vam stan u kojem ne bi trebalo skupiti kao, na primjer, u hotelsku sobu. Apartman se sastoji od prostrane crtež boravkom, spavaće sobe i zasebnim boravkom s kuhinjom. Sve sobe su furnituring, sa TV (satelitski). U kuhinji je moguće kuhati hranu samostalno: ima mikrovalnu, a čajnik, hladnjakom i svim potrebnim budan. Kupaonica sa sušilom za kosu i toaletom.

U cijenu je živjelo unesite: sve poreze, općinskih granica, posteljina i ručnici, odjeća, čišćenje apartmana nakon odlaska, čišćenje stana i izmjenu ručnika na koji borave više od tri noćenja.

U cijenu je navedeno za stan i ovisi o količini ljudi koji žive u stanu.

Također dodjelu transfer do apartmana po automobilu i sastanak na dan dolaska je moguće.

Troškovi usluga: 30 eura za automobil na relaciji «aerodrom - apartman»
€ 15 za automobil na relaciji «Ry ili ceste autoservis - stan».

U apartmanima će vas već čekali naši Ireene manager koji će vam pomoći da se mjesta i dat će se ključevi.

Apartman je živjelo uz komfor za sve ukuse, to je mogućnost da lokalni stanovnik osjetiti - sadašnje pariški. Dajemo vam priliku.

Cijena - 05.11- 20.12 and 10.01- 15.03 jeftinije cijene na 30%

Pažnja: prebivalištem u više od 7 dana imaju popust - 10%, od ukupne cijene borave.

  • 1 osoba / 1 noć
  • 60 EURO, 1500 CZK
  • 2 osoba / 1 noć
  • 65 EURO, 1650 CZK
  • 3 osoba / 1 noć
  • 95 EURO, 2400 CZK
  • 4 osoba / 1 noć
  • 110 EURO, 2750 CZK

Fotografije

Smještaj u Pragu

Trebate li smještaj za iznajmljivanje u Pragu? Pružamo i self-catering holiday rentals suvremenom Pragu apartman za učinkovito rješenje - godišnje, mjesečno ili tjedno iznajmljivanje. Nudimo širok raspon Prague Apartment Rental za razumnu cijenu. Standard, luksuzni, sitnim ili Pet-friendly apartmani najam Pragu su servisirati i opremljen za svoj visoki komfor po najboljoj tarifi. Osloniti na naše usluge, kako bi pružili najbolje rezultate potražnje. Uštedite vrijeme. Spremi novac. Pronađite svoj apartman iznajmljivanje u Pragu lako.